Käyttäjätunnus muuttuu ja O365-palveluissa käyttökatko 16.6. - 31.7.2017

Oppilaiden O365-palvelut (OneDrive, Outlook, Sway jne.) ovat poissa käytöstä. 16.6. – 31.7. välisenä aikana.

Ota OneDrive:ssa olevat tiedostot talteen muistitikulle tai kotikoneelle, jos tarvitset niitä kesän aikana.

Käyttökatkon jälkeen koulun koneille ja O365:n kirjaudutaan tunnuksella: kutsumanimi.sukunimi@oppilas.hyvinkaa.fi
Nykyinen salasana on käytössä syksylläkin. Laita salasanasi muistiin syksyä varten.

Uudessa O365-ympäristössä ei ole sisältöjä (sähköpostit, tiedostot, omat työt ym.).
Voit siirtää sisältöjä itse vanhasta ympäristöstä elokuussa. Ohjeita saat syksyllä koululta.

Vanhaan O365-ympäristöön pääset kirjautumaan 20.6.2017 alkaen @opetushyvinkaa.onmicrosoft.com –muotoisella tunnuksella ja vanhan @opetus.hyvinkaa.fi -tunnuksen salasanalla.

Wilma-kirjautumiseen ei tule muutoksia kesän aikana.

Keski-Uudenmaan informaatioteknologia Oy